Yenidoğan Mahallesinde bulunan Pamuk Helva parkının bir köşesinde isim tabelası olmasına rağmen dün Adapazarı Belediyesi tarafından, aynı tabelanın çok daha büyüğü aynı parka yeniden takıldı. Mahalle sakinlerinden bu konuda şikayet aldığını belirten İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, konuya ilişkin açıklama yaptı.

''Bir delikli kuruşu bile kıymetlidir''

Dokumacı: ''Ülkemizin ve şehrimizin içine düştüğü ekonomik sıkıntının, en önemli nedenlerinden biri yönetim kademelerindeki israftır. İnsanlarımızın bu kadar zor durumda olmasın ı izlemeye devam etmemiz, bizleri son derece üzmektedir. Bu parkta daha önce yapılmış olan  bir isim tabelasının yerine, ondan çok daha büyük ve  aynı şeylerin yazdığı bir tabelanın yazılması, en masumane tarifle israftan başka bir şey değildir. Bazı kişiler ne olacak bir tabeladan diye aklından geçirebilir, ancak şunu söylemeliyim ki; bizim için milletin  bir delikli kuruşu bile çok kıymetlidir'' diye belirtti.

''Belediye'nin parası ile gidilen Paris''

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: ''Şimdi Sayın Başkan Işıksu'ya soruyorum; Orada sağlam bir tabela varken, daha büyüğü neden oraya takıldı? Şayet ilk tabela sağlam değilse, şimdi niye ikisi birden duruyor? Şayet ilk tabelada sıkıntı var ise, (mahallelinin dediğine göre hiçbir sıkıntı yok) millet ekonomik anlamda bu kadar sıkıntıda iken ilk tabela ufak bir dokunuşla düzeltilemez miydi? Belediye'nin parası ile gidilen Paris'teki ödül için, 2 adet tabelamı olması gerekir? Uzun lafın kısası emaneten oturduğunuz koltuklarda, az çok demeyin milletin parasına sahip çıkın'' dedi.