Yaklaşık 3 saat süren ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı, "Saha çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin yanında olup,onların sorunlarını yönetenlere duyurmaya çalışıyoruz. Ancak görüyoruz ki sorunların çözümü yerine sıkıntılar her geçen gün daha da büyüyor.

Hemşehrilerimiz gerçekten çok zor durumda, ekonomik olarak adeta boğulmuş haldeler. Vatandaş biraz nefes alabilmek için ekonomik sıkıntılara çözüm beklerken, hemen her gün yeni bir zam haberi ile uyanıyor. Bu durum işletmelerini ayakta tutmaya çalışan birçok esnafımızı ve dolayısıyla tüketiciyi de iyice umutsuzluğa itiyor.

İktidar yöneticileri samimiyetle sesleniyoruz, bürokrat gezileri, muhtar toplantılarının yanı sıra biraz da sahayı vatandaşı gezin, gerçek durumu görün.

Son olarak şunu söylemek isterim, ülke genelinde olduğu gibi şehrimizde de hemşehrilerimiz kötü gidişata dur demek için kararını vermiş, sandığı bekliyor. Ve herkes görecek ki bu kötü günlerin sonu İYİ parti iktidarı olacak inşallah." ifadelerini kullandı.