İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı,  ziyaretlerde esnafların sorunları dinlenildi.

''Etiket değiştirmeye yetişemiyoruz!''

Ziyaret hakkında açıklama yapan İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: ''Hiç aralıksız hemşehrilerimize ziyarete devam ediyoruz. Ancak yaptığımız ziyaretler sonrası gerçekten büyük üzüntü yaşıyoruz. Çarşının göbeğine, ticaretin en yoğun olduğu yere, ticaretin en yoğun olması gereken saatte yaptığımız ziyarette karşılaştığımız manzaralar içler acısı.

Daha önce kapılarında kuyruk olan esnafın dükkanında artık insan yok. Hemşehrilerimizden en fazla duyduğumuz üç şey, ”böyle bir ekonomik kriz hiç yaşamadık, etiketleri değiştirmeye yetiştiremiyoruz ve kurtarın bizi”. Gerçekten olay çok farklı noktada ve insanlar sadece dükkanını ayakta tutmaya çalışıyor'' dedi.

''Alım gücü yok''

Dokumacı: ''Vatandaşın alım gücü yok. Israrla söylüyoruz, acil olarak özellikle ekonomik anlamda gerçek önlemler alınmalı. Son olarak şunu söyleyelim ne yazık vatandaşın iyiye gitmesi yönünde umudu da kalmamış ve sandık gelsin de ne olacaksın olsun demektedirler. Herkes seçim sonuçlarındaki büyük sürprize kendini hazırlasın, vatandaş sürpriz yapmaya hazırlanıyor'' diye belirtti.