Ziyarete ilişkin açıklama yapan Dokumacı: '' İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte SESOB'a bağlı Oto Sanatkarları Odasının Olağan Genel Kurulunda yeniden Başkan seçilen, Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği Başkanı Hasan Alişan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Öncelikle kendisine misafirperverliği için teşekkür eder, yeni dönemde hayırlı çalışmalar dileriz.

Ziyaretimizde pandeminin ve mevcut ekonomik durumun en büyük sıkıntısını çeken esnaflarımızın sorunlarına ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Gerek Genel Başkanımız gerek ise de bizler her daim sahada esnafımızın yanında olduğumuz için yaşadıkları zorlukları çok iyi biliyoruz'' dedi. 

Dokumacı: ''Defalarca esnafa gerçek ve karşılıksız destek verin diye haykırdık. Ancak görüyoruz ki destek vermek yerine, her geçen gün gelen zamlar, artan vergiler, zamlanan SSK, BAĞKUR primleri ile ekmek teknesindeki deliği daha da büyütüyorlar. Bugün hemen her esnaf kazandığımla yatırım yapayım, mal edineyim fikrini bıraktı, iş yerini ayakta tutmanın, eve ekmek götürmenin derdinde. Bu vesile ile yönetenlere bir kez daha seslenelim, ekonominin amiral gemisi esnaflarımıza kredi verip borçlandırıp durmayın, zaten yeteri kadar borçları var. Somut ve gerçek yardımlarda bulunun, bu zor günlerinde yanlarında olun'' diye belirtti.