Son olarak Güneşler mahallesini ziyaret eden İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve Yönetim Kurulu üyeleri buradaki vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı, ''Göreve geldiğimiz günden beri yöneticilerimiz ile birlikte her daim hemşehrilerimizin yanında, onların sesi olmaya çalışıyoruz. Seçim döneminde her parti tarafından yapılan ziyaretleri, biz seçim dönemine girmeden yapıyoruz. Hatta seçim döneminde dahi uğranılmayan hemşehrilerimize uğrayıp, hal hatır soruyor, sıkıntılarını dinliyoruz. Duyduklarımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz'' dedi.

Dokumacı: ''Son olarak Güneşler mahallesine yaptığımız ziyarette en büyük sorun yine ekonomi idi. Vatandaşlarımız artık kendini iyice yalnız hissediyor ve büyük bir umutsuzluk içerisindeler. Esnaf müşteriye zamları açıklayamaz hale gelmiş durumda. Hiç kimse önünü göremiyor. Önünü görmediğin yerde ekonominin düzelme şansı yoktur. Ekonomi düzelecek diye kimsenin umudu kalmamış herkes sandıkların kurulmasını bekliyor. Bizlerde ülkeyi daha iyi yönetmeye talip bir muhalefet partisi olarak, iktidara diyoruz ki; vatandaş gerçekten zor durumda, vatandaşın sesine kulak verin, sandığı getirin, başka çıkış yolu gözükmüyor'' diye belirtti.