Demokrat Parti Sakarya il Başkanı İsmail Ergül, 2021-22 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Başkan Ergül, yüz yüze eğitime başlama kararının iyi hesaplanmış bir karar olmasını ümit ettikleri ifade ederek, öğrencilerin sağlıkla öğrenimlerine devam etmelerinin en büyük dilekleri olduğunu söyledi.

Ergül, “Bu defa, iktidarın yaptıklarından tecrübeli olduğumuz biçimde, "önce yap sonra planla" gibi bir anlayışla, kötü bir nihayetle karşılaşmamayı ümit ediyoruz. Umuyoruz ki okulların açılması, yüz yüze öğretimin başlaması kararı iyi düşünülmüş, değerlendirilmiş, sonuçları ve muhtemel sorunları hesaplanmış bir karardır. Okulların tekrar kapanması ihtimalini bertaraf etmek için tedbirlerin uygulaması ve sıkı denetimi konusunda hassas olunmalı, ana hedef tedbirlere uyularak okulların açık tutulması olmalıdır. Bugün, öğrencilerimiz adına ve muhakkak salgın konusunda önemli bir eşik. Okullarımız kademeli olarak açılıyor. Öncelikle tüm öğrencilerimize zihin açıklığı ve sağlık dileklerimi iletmek istiyorum. Ebeveynlere de bu süreçte kolaylıklar diliyorum.” dedi.