/Nurettin Eryılmaz/

Yalova eski milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin partisinden istifa etmesinin ardından Sakarya'da da üst üste istifalar geliyor.

Daha önce CHP İl Yönetim Kurulu üyeliği, CHP Adapazarı Belediye başkan aday adayı ve Erenler Belediye Başkan adaylığı yapan Erden Meriç de CHP'den istifa ettiğini duyurdu. 

CHP üyeliğinden istifa eden Erden Meriç, Halk54.com Haber Müdürü Nurettin Eryılmaz'a yaptığı açıklamada "Önceki gün Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce istifa ederek gereklerini açıklamıştı. Onun üzerine söylenecek söz yok. Muharrem İnce liderliğinde yeni kurulacak partiye katılarak iktidar olarak memleketi, demokrasiyi, özgürlüğü ve parlamenter sistemin yeniden kurularak 83 milyon olarak Türkiye'nin ekonomik refahını sağalmak için memleket hareketiyle var gücümüzle iktidara yürüyeceğiz. ”dedi

CHP Adapazarı eski İlçe Başkanı ve partinin önemli isimlerinden Fatma Kurtuluş da Halk54.com'a yaptığı özel açıklamayla CHP'den istifa ettiğini duyurmuştu.