5 Eylül Cumartesi gerçekleşen AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi sonucunda seçilen Erol Aydın bayrağı teslim aldı. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim törenine görevi devreden Metin Kurtuluş ve görevi devralan Erol Aydın’ın yanı sıra, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ile yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Adapazarı Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

SON NEFESİME KADAR AK PARTİ’NİN NEFERİYİM

Devir teslim töreninde konuşan Metin Kurtuluş, “Erol Başkanım ile dava arkadaşlığımız çok uzun yıllara dayanır. Kendisi çok önemli bir siyasetçi olmanın yanı sıra çok iyi bir insan, iyi bir ağabeydir. Erol Aydın yönetiminde Adapazarı İlçe Teşkilatımızın büyük başarılara imza atacağına inancım tamdır. Erol Başkanımı ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerimizi tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Bu davanın bir neferi olarak son nefesime kadar AK Parti’nin hizmetkârı olacağım” dedi.

KURTULUŞ’A TEŞEKKÜR

Metin Kurtuluş’a emeklerinden dolayı teşekkür eden AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, “Beyefendiliğiyle, nezaketiyle ve duruşuyla tüm teşkilatımızın takdirini toplayan Metin Kurtuluş Başkanımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ailenin bir ferdi olarak her zaman en büyük destekçimiz olacağına inancım tamdır. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar dilerim“ şeklinde konuştu.

İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜYECEĞİZ

Düzenlenen devir teslim töreniyle göreve başlayan Başkan Erol Aydın, “5. Olağan İlçe Kongresinde seçildiğimiz görevimize resmen başlamış olduk. Bu ilk toplantımız vesilesiyle tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Bugünden sonra ‘İki günü birbirine eşit olan ziyandadır’ Hadis-i Şerif’ini ilke edinerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Adapazarı için, Sakarya için, Türkiye için inandığımız yolda var gücümüzle yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE’NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

2023 seçimlerinin önemine değinen İlçe Başkanı Aydın, “Önümüzde 2023 seçimleri var. Bu seçim belki de siyasi tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olacak. Biz biliyoruz ki AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir. Bu anlamda 2023 bizler için varla yok arasındaki fark kadar önemlidir. İnşallah, davanın lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Adapazarı’ndan rekor oy oranı ile destek olacağız” diye konuştu.