Geçtiğimiz hafta Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nedim Yamalı, ilimize gelerek partililerle toplantı yaparak çalışma başlatmıştı.

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanının belirlenmesi ve Sakarya İl Teşkilatının oluşturulması ile ilgili istişare toplantısı Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nedim Yamalı bey ve beraberindeki heyet ile birlikte önceki akşam Ramada Otel’de yapılan toplantıda gerçekleştirildi.

Gelecek Partisi Kurucu İl Başkan Adayı Faruk Albay yaptığı açıklamada şunları söyledi, ”Toplantıda Kurucu İl Başkanlığına aday olduğumu açıkladım. Arkadaşlarımıza dilimizin döndüğünce kendimizi ve fikirlerimizi beyan ettik. Benimle birlikte üç arkadaşımız daha adaylık açıklamasında bulundu. Parti üst kurullarının yapacağı değerlendirme sonucu ilerleyen günlerde belirlenen aday açıklanacak. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Benim farklı siyasal partilere gönül veren farklı düşüncelere sahip pek çok arkadaş ve dostlarım var. Fikirlerimiz birbirleriyle çarpışsa ve kavga etse bile yüreklerimiz asla çarpışmaz ve çatışmaz. Dostluğumuz ve arkadaşlığımız her daim devam eder. Girmiş olduğum bu yarışta siz değerli dostlarımın bana vereceği gönül desteği bundan sonraki aktif siyasal hayatımda bana büyük bir moral ve güç olacaktır. Hepimiz için hayırlı ve güzel olur” diye değerlendirmede bulundu.

// NURETTİN ERYILMAZ //