ÜLKE UÇURUMA GİDİYOR
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ; Gelecek Partisi Sakarya İl başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Türkiye uçuruma gidiyor, Ülke tek adam ile yönetilemez, biz iktidar olunca buna son vereceğiz.” dedi. 

ACİLEN TEMİZ ELLER OPERASYONU
Selçuk Özdağ, "Türkiye'de insan hakları yok, insanlar konuşturulmuyor, eski bakan Ruhsar Pekcan görevde iken alıcıda satıcıda kendisi oluyor, Binali Yıldırım’ın oğlunun Venezüella’da ne işi vardı, Mehmet Ağar marinayı 30 milyon dolara nasıl aldı, Sedat Peker’in açıklamalarına rağmen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu nasıl koltukta hala oturuyor? Adalet Bakanı Abdülhamit Gül nasıl bakanlıkta duruyor”  diyerek ülkenin gidişatını vahim olarak özetledi ve “Türkiye’de acilen temiz eller operasyonu yapılmalıdır.” dedi.

YÜCE DİVANA GİDECEKLER
Gelecek Partisi İl başkanlığındaki açıklamalarında iktidar partisi ile Türkiye’nin yönetim zaafını sert bir dille eleştiren Selçuk Özdağ “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın mutlaka yüce divana gideceğini ısrarla söyledi, “Adalet Bakanı Abdülhamit Gül herşeye tuz biber oluyor, biz iktidara geldiğimizde eğer hala Yüce divana gitmemişler ise biz götüreceğiz”. şeklinde konuştu.

KADROMUZ HAZIR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek “Yarın seçim kararı alacaksınız, Ülke böyle yönetilmez” diyen Özdağ iktidarın ve AK Parti heyetinin en çok kendilerinden korktuğunu belirterek “Biz iktidar tarafından, CHP'den, MHP'den ve tarafsız vatandaşlarımızdan oy alacağız, bunu çok iyi biliyorlar ve bu yüzden en çok bizden korkuyorlar. Gelecek Partisi olarak ilk seçimde iktidara geleceğiz, kadromuz hazır.” dedi.