Serbes, yaptığı açıklamada, ilçe başkanlıklarını atamaya başladıklarını belirterek, Hendek’ten sonra Adapazarı ilçe başkanını da belirlediklerini söyledi. Önceki gün Hendek İlçe Başkanı Musa Yaşar Akıcı’ya yetki belgesini verdiklerini hatırlatan Serbes, bu gün de Adapazarı İlçe Başkanı Faruk Albay’a yetki belgesini takdim ettiklerini kaydetti.

Serbes, atanan ilçe başkanları ile uyum içinde çalışacaklarını belirterek, “Her iki ilçemizin de ilçe başkanlık binaları hazır. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Hep birlikte uyum içinde halkımıza hizmet edeceğiz. Bunun şevk ve heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

Faruk Albay ise, verilen görevi layıkıyla en güzel şekilde yerine getireceğini belirterek, çok çalışacaklarını ve Adapazarı halkıyla iç içe olacaklarını ifade etti.

FARUK ALBAY KİMDİR ?

1965 yılında Adapazarı’nda doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. Sakarya Üniversitesi’nde işletme alanında Yüksek Lisans yaptı. 1989 yılında Tank Palet Fabrikası’nda devlet memuru olarak göreve başladı. 30 yıl çalıştıktan sonra buradan emekli oldu. Ayrıca Balık tutkunları Sportif Olta Balıkçılığı ve Doğayı Koruma Derneği ile Amatör Balıkçılık Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliği görevini yürütüyor. Evli ve bir çocuk babası.