Gelecek Partisi Sakarya’da, ilçe teşkilat yönetimlerini ardı ardına belirliyor. Önceki gün açıklanan Akyazı ilçe yönetiminden sonra Kaynarca ilçe yönetimi de belirlendi. Oluşturulan liste Sakarya Valiliği’ne teslim edildi.

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Ender Serbes, yaptığı açıklamada, 57 ilde yaklaşık 200’e yakın ilçede teşkilat çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Sakarya’da da, ilçe teşkilatlanma çalışmalarının büyük bir hız ve titiz bir çalışma ile sürdüğünü ifade eden Serbes, “Önceki gün Akyazı teşkilat yönetimini belirlemiştik. Bu günde Kaynarca yönetimini ilan ediyoruz. Kaynarca İlçe Başkanımız Naim Gülsever, yetki belgesini aldığı günden bu yana titiz bir çalışma ile ilçe yönetiminde yer alacak isimleri belirledi. Naim Gülsever başkanımız ve oluşturduğu yönetim, Kaynarca’ya değer katacak ilçeyi geleceğe hazırlayacaktır. Bundan şüphemiz yoktur. Tebrik ediyor, başarılar diliyorum. ” dedi.

TÜRKİYE’NİN SORUNLARINA REÇETE OLACAK
Gelecek Partisi’ne halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini, Türkiye’nin sorunlarının çözümünde Gelecek Partisi’nin reçete olacağına inandığını vurgulayan Serbes, “Hamdolsun bütün ahlak dışı saldırı ve engellemelere rağmen Gelecek Partisi Türkiye’nin geleceği olmaya hazır. Bu yolda emin adımlarla yürüyor. Tabi ki bu milletimizin desteğiyle oluyor. Partimize karşı büyük bir teveccüh var. Bu teveccühü boşa çıkarmayacağız. “ diye konuştu.

PARTİMİZ ÜLKEYİ YÖNETMEYE HAZIR
Türkiye’nin en öncelikli sorunu yönetim eksikliği olduğunu dile getiren Serbes, ülkedeki mevcut diğer tüm sıkıntıların da ana kaynağının işte bu yönetim sorunu olduğunu vurguladı. Serbes,”Partimiz yeni kurulmuş olabilir ancak bizler on yıllara dayanan bir tecrübeyle yol yürüyoruz. Gelecekte gerçek demokrasinin hayata geçtiği, yeniden ekonomik ve toplumsal barışın sağlandığı, gerçek adaletin tesis edildiği bir ülke olmak hayal değil. Gelecek partisi tüm bunlar için bütün kadrolarıyla ülkeyi yönetmeye hazır” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi’nin siyaset yaparken, sadece kuru bir eleştiri, söylem yerine ülke sorunlarına çözüm olacak fikir ve önerileri de dile getirdiğini ifade eden Serbes, şu örneği verdi: “ Örneğin parti içinde oluşturulan Politika İzleme Kurulu, tüm bakanlıkları ayrı ayrı takip ederek, faaliyetlerini analiz ediyor, eksik gördüğü hususları eleştirdiği gibi, yapılması gereken çözüm önerilerini de sunuyor. Yani laf olsun diye kuru kuru muhalefet yapmıyor. Bu Türk siyasetinde ilk defa uygulanan yenilikçi bir muhalefet modelidir. Politika İzleme Kurulu üyeleri konusunda uzman en yetkin kişilerden oluşuyor.”

KAYNARCA YÖNETİM LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Naim Gülsever, Hikmet Civelek, İsmail Tiryaki, Ümit Baydar, Ahmet Gedikli, Halil İbrahim Yılmaz, Rıdvan Yiğitoğlu, Muhammet Öztürk, Yahya Uzun, Adem Demir, Emre Ünsal, Nurettin Şen, Yüksel Gürbüz, Kadir Akbulut, Mete Yüce, Eray Gökçen, Ali Kaan Sözer, Ersin Çimen