İl Başkanı Fatih Sevindik ziyaretlerinde verdiği bilgide;”Ülkemizin sorunlarının çözümü güçlü bir gelecek iktidarıyla çözülebilir. Bugün Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretemeyen siyasal yaklaşımların ortak özelliği, artık miadını doldurmuştur. Gün geçmişe takılıp kalma günü değildir.Bu duygu ve düşüncelerle çıkmış olduğumuz bu yolda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Taraklı’da da teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlayarak çalışmalarımıza hız kazandırma çabası içerisindeyiz. Çalışmalarımız çok güzel ve olumlu bir şekilde ilerliyor. Esnaflarımızı ziyaret ettik. Gerçekten çok dertliler.Milletimiz toplumsal farklılıklarımızı ve kırılganlıklarımızı kendisine siyasi sermaye yapanların geleceği inşa edemeyeceğini görmektedir. Milletimiz korkularla ve tabularla siyaset yapanların ülkemizi yarınlara taşıyamayacaklarını bilmektedir. Şimdi ’Yeni şeyler söylemele’ zamanıdır” ifadelerini kullandı.

Özkaraman’a Ziyaret

Taraklı Belediyesi eski başkanlarından Tacettin Özkaraman’ı da evinde ziyaret eden Gelecek Partisi İl Başkanı Fatih Sevindik ve yönetim kurulu üyeleri “ Sayın Tacettin Özkaraman bizim değerli dostumuzdur. Eşi Nemciye Hanım’ın ciddi sağlık soruları olduğunu biliyoruz. Geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimizi bildirdik” dedi Özkaraman’da ziyaretten dolayı dostlarına teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde Gelecek Partisi Sakarya İl Teşkilatına Taraklı’dan Fatih Düzgün eşlik etti.