Sakarya’daki ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Gelecek Partisi Akyazı yönetimini de belirledi. Kendi teşkilat yapılarını tamamlayarak seçime gireceklerini kaydeden İl Başkanı Ender Serbes, Akyazı yönetiminin de ülkemizin geleceğine duyarlı ve değerli isimlerden oluştuğunu belirtti. 

BÖLGESEL DENGELERİ GÖZETİYORUZ
Gelecek Partisi tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da teşkilatlanma çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bugüne kadar Adapazarı, Hendek ve Pamukova ilçe yönetimlerini belirleyen Gelecek Partisi şimdi de Akyazı yönetimini oluşturdu. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Ender Serbes, her bir ilçe için farklı stratejiler uyguladıklarını, bölgesel dengeleri gözettiklerini belirterek, “Akyazı için de bu özeni gösterdik. Arkadaşlarımız Akyazı’nın sorunlarını iyi bilen, çalışkan ve vizyon sahibi kişiler. Kendileriyle çalışmaktan onur duyacağız” dedi. 

HER 15 YILDA BİR SİYASET DÖNÜŞÜR
Başkan Serbes şöyle devam etti: Daha eski dönemlerde yeni parti kuran isimler, yeni bir partiye ihtiyaç olmayan bir vakitte çıktıkları için başarısız oldular. Gelecek Partisi ise Türkiye’de ortalama her 15 yılda bir oluşan dönüşüm ikliminin olduğu bir zamanda kurulduğu için başarılı olacaktır. Bu değişim dönemi darbe girişimi ve sistem değişikliği nedenleri ile son dönemde biraz da uzadı. Şimdilerde ise görüyoruz ki Ak Parti, MHP ve Doğu Perinçek’in birlikte yönettikleri mevcut koalisyon hükümeti bazı kanun değişiklikleri yaparak seçimde avantaj sağlamak arzusundalar. Bunlar faydasız boş çabalardır. Halkın gönlünden düşmüşseniz ne yaparsanız yapın. Daha önce de seçimlerde baraj düzenlemesi getirenler sonradan o barajlarda boğuldular. Döneminde Türkiye’ye nice hizmetleri olan Anavatan Partisi bile kendi direttiği %10 barajı sonrasında %4 oy alarak siyaset sahnesini terk etmiştir.

TEBRİK EDİYORUM
İnşallah, belirlenen isimler Akyazı ilçemizin daha müreffeh bir ilçe olması için var gücüyle çalışacaklardır. Çok değerli İlçe Başkanımız Hüseyin Güler’i ve yönetiminde görev alan tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum. 

AKYAZI YÖNETİMİ 
HÜSEYİN GÜLER, AHMET NALBANTÇI, EMRE FİDAN, HAKAN CENGİZ, HALİL İBRAHİM UZUN, HASAN GÖNÜLTAŞ, HÜSEYİN TANRIKULU, İSA KOÇ, İSMAİL CAN AKYÜZ, METİN SAKTAN, MUSTAFA AYGAÇ, MUSTAFA YAVUZTÜRK, MUTLU BOZTEPE, MÜNEVVER DAMAR, NECMETTİN ÖZGÜRSOY, ÖMER ARIK, REYHAN FİDAN, SEVDAN KAPACA, SELİM OCAKLI, UĞUR KARTAL, YAŞAR KULAKSIZ, ERDOĞAN YILMAZ, NURSEL BURHAN