Deva Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Adapazarı İlçe Başkanı Ömer Aktaş ve Hendek İlçe Başkanı Fatih Güdü’nün hazır bulunduğu ziyarette Türkiye ve Sakarya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün kendileri gibi yeni kurulan DEVA Partisi’nin ülke adına demokrasi adına yapacağı çalışmalarda başarılı olacağına inandığını ve kendilerine başarılar dilediklerini belirtti.

Deva Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise tüm partilerin birbirleri ile görüşebilmesinin demokrasi adına gerekliliğine vurgu yaptı ve bu diyalogların ülkemiz adına çözüm arayan ülkenin geleceğini düşünen her bir bireyin her bir partinin vazifesi olduğunu belirtti. Ülkedeki kötü yönetim hatta yönetememe sorunu olduğunu ve DEVA kadrolarının ülkenin ekonomik ve sosyal tüm konularını iyi analiz ettiklerini ve iktidara geldiklerinde hızlıca bir düzelme sürecinin yaşanacağına inandıklarını belirten Erdoğan, Gelecek Partisi heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve yakında hazır olacak Gelecek Partisi İl Başkanlığı’na ilk ziyaretide kendilerinin gerçekleştirmek istediklerini söyledi.