Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanlığına atanması ile birlikte hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına başlayan İl Başkanı Fatih Sevindik saha çalışmalarına hız verdi.

Çalışmalar neticesinde,İl yönetimi ardından İl Başkanlık kurulu belirlendi.Başkan Sevindik A takımını açıkladıktan kısa bir süre sonra da dört ilçe başkanının atamasını gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi  Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ile Genel Sekreter Yardımcısı Nuray Sağıroğlu’nun da bulunduğu yetki belgesi takdimine İl Başkanı Fatih Sevindik,Teşkilat Başkanı Özcan Kam,İlçe başkanları ve partililer de eşlik ettiler.

Bugün itibariyle ataması yapılan ilçe başkanları, yetki belgelerini Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldılar.

Gelecek Partisi Kaynarca İlçe Başkanlığı’na Hikmet Civelek,Karasu İlçe Başkanlığı’na Salim Direk, Ferizli İlçe Başkanlığı’na Hasan Çakır, Taraklı İlçe Başkanlığı’na ise Ali Karagöz atandı.

Burada açıklama yapan ilçe başkanları, kendilerine duyulan güven ve teveccüh nedeniyle Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na ve İl Başkanı Fatih Sevindik’e teşekkür ettiklerini belirterek ilçelerinde Gelecek Partisi için üstün hizmet sergileyeceklerini ve Gelecek Partisini Sakarya’da birinci parti yapmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirttiler.