YIKIM KARARI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, yıkım kararı alınan hasarlı okullar ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Yavuz yaptığı açıklamada sert bir dille CHP’yi hedef alırken yarın sabah düzenlenecek olan teşkilat toplantısında ‘hasarlı okullar’ konusundaki gerçekleri belgeleriyle ortaya koyacağını dile getirdi.

HASARLI OKULLAR

Yavuz yaptığı açıklamada, “Sakarya'nın gündemini bir süredir "Hasarlı Okullar" konusu meşgul etmektedir. İyi niyetli bir şekilde konuyu dair beklenti ve önerilerini kamuoyuyla paylaşanlara diyecek hiç bir sözümüz yok. Hatta göstermiş oldukları duyarlılığa teşekkür ederiz. Ancak özellikle CHP ve yandaşları, bilinçli bir şekilde konuyu manipüle etmektedir. Gerçeğin yerine akılalmaz bir şekilde yanlışı ve yalanı ikame etmeye çalışarak belli bir algının oluşması için gayret sarf etmektedirler” dedi.

TEŞKİLAT TOPLANTISI

Açıklamasının devamından teşkilat toplantısında okullar ile ilgili belgeleri de açıklayacağını belirten Yavuz, CHP’yi de hedef alarak sözlerine şöyle devam etti; “Biz CHP zihniyetini iyi biliyoruz. Her dakika bir şeyleri çarpıtmakla meşguller. Her çarpıtmalarına cevap vermeye kalkışsak iş yapacak bir dakikamız bile kalmaz. Ancak yine de ara ara Milletimizi bilgilendirmeyi bir vazife olarak görüyoruz. İşte o yüzden açıklamalarda bulunuyoruz. Yarın sabah, Reisoğlu’ndaki teşkilat toplantımızda bir kez daha "Hasarlı Okullar" konusundaki gerçekleri belgeleriyle ortaya koyacağız.

ÇARPITMACI ŞAPKA

İşte o an, CHP'nin nasıl da çarpıtmacı ve kamuoyunu yanıltıcı bir zihniyetin kurumsallaşmış haline dönüştüğünü daha net bir şekilde görmüş olacağız. Yarın sabah; CHP zihniyeti ne yapar? Hasarlı okullar konusunda neler yapıldı? CHP'nin diline doladığı 21 okulla ilgili gerçek durum nedir? Bu ve benzeri soruları cevaplayacağız ki CHP'nin o çarpıtmacı şapkası düşsün ve gerçek tablo da daha belirgin bir şekilde gözüksün.”