MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem yeni infaz düzenlemesiydi. Akar, yeniden düzenlenen infaz yasası ile ilgili, bilinçli olarak yapılan birtakım çarpıtmalarla ilgili gerçek bilgileri paylaştı.

TOPLUMU YANILTMAYA ÇALIŞIYORLAR

Yasa düzenlemesinde “Cinsel taciz, cinsel istismar, kadına yönelik şiddet” ile ilgili herhangi bir indirim olmadığını ifade eden Akar, “Yasaya karşı çıkan partilerin; Terör örgütlerine mensubiyet sebebiyle ceza almış suçluları da kapsayacak şekilde ve toptancı bir anlayışla infaz aşamasında indirim gelmediği için hayal kırıklığına uğrayıp, düzenlemede olmayan suçlarla ilgili yalan yanlış açıklamalar yaparak toplumu yanıltmaya çalışıyorlar” İfadesini kullandı.

VATANDAŞA SOSYAL DESTEĞE DEVAM

Akar son olarak, salgın hastalıkla ilgili mağduriyetlerin giderilmesi ve vatandaşlarımıza sosyal destek verilmesi noktasında çalışmalara devam edilmesi talimatını verdiği ilçe başkanlarından, devlet kurumlarıyla iş birliği içeresinde olarak, bu süreci en az hasarla atlatmak için gayret göstermelerini istedi.