Bir süre önce Hendek Gündoğan Mahallesi'nde köy konağının bir köşesi kütüphaneye dönüştürerek çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırımıştı. Muhtarın bu duyarlı davranışına Deva Partisi Hendek'ten destek geldi.

Deva Partisi Hendek İlçe Başkanı Fatih Güdü, Gündoğan Mahallesi'nde Köy konağı'nın bir köşesini kütüphaneye çevirerek çocuklara kitap okuma alışkanlığı projesine imza atan Mahalle Muhtarı İsmail Pehlivan'ı ziyaret ederek projeye destek oldu.

Hendek Deva Partisi İlçe Bakanı Fatih Güdü yaptığı açıklamada "Gündoğan Mahalle Muhtarı İsmail PEHLİVAN Muhtarımız çocuklara okuma alışkanlığı kazandırabilmek adına, Eski köy konağını kütüphaneye çevrilmesi üzerine kütüphanelerine Deva Partisi Hendek İlçe teşkilatı olarak bu çabasından ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. Çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırılması adına açılan kütüphane bir nebze olsun yardımcı olabilmek adına Dünya Edebiyatı Klasiklerinden oluşan 100 kitap hediye ettik. Düşüncesinden ve çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarı İsmail Pehlivana teşekkür ediyoruz " dedi.

Muhtar Pehlivan ise "Mahallemize gelerek Kütüphanemize destek olan Deva Partisi ilçe Başkanı Fatih Güdüye teşekkür ediyorum" dedi.