// Bülent Yaman //

Hendek’te ’3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar,  AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan  İlçemide düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Özel Özen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Tarafından düzenlenen etkinliğe ardından Melek Nişancı Huzur Evinde düzenlenen programda Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şube Başkanlığı tarafından engellilere yönelik destekler nedeniyle Hendek Belediye Başkanı ve yardımsever vatandaşlara plaket verildi.

Düzenlenen etkinliklerin ardından Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı açıklamada, "Özel çocuklarımız için yapılan düzenleme ve gelişmeleri bizzat yerinde görme imkanımız oldu. Özel çocuklarımızın gelişimi ve eğitimi için emek veren okul müdürü, eğitmen kadrosu ve okul çalışanlarına çalışmaları ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullandı

Etkinlikler sonrası bir açıklama da Hendek AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar, "İnsan, sevmeye başladı mı yaşamaya da başlar ve sevgi her engeli aşar. Yaşama sevinci ile hayata tutunan kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız." açıklamasında bulundu.