İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı saha çalışmalarının yanı sıra STK ve oda ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve Yönetim Kurulu üyeleri, yakın zamanda seçimi olan ve yeniden başkanlığa seçilen Hayri Balaban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı: ''Sahada vatandaşlarımızla buluşmanın yanında şehrin dinamikleri olan STK ve oda ziyaretlerine devam ediyoruz. Öncelikle yeniden Başkanlığa seçilen Hayri Balaban ve yönetimi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Özellikle esnafımızın çok zor durumda olduğu bu dönemde, bir nebze olsun onlara nefes olmaya çalışan kooperatifimiz şehrimizin en eski kuruluşlarından biridir. Yaptığımız görüşmede, kooperatife son dönemlerde başvuruların iyice arttığını ve ellerinden geldiği, şartların elverdiği kadar ile esnafa yardımcı olmaya çalıştığını öğrenmiş bulunmaktayız. Umarız ki ertelenen geri ödemelerin taksit ödemelerinin başlayacağı önümüzdeki günlerde, esnaf hemşehrilerimiz kolaylıkla ödemelerini yapabilirler. Rabbim zor durumda olan tüm vatandaşlarımıza yardımcı olsun inşallah'' diye ifade etti.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette şehrin ekonomik ve sosyal sıkıntılarına ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.