#SözsendeAdapazarı projesi kapsamında ilçede vatandaşlarla buluşan ve sorunları dinleyip, kamuoyu ile paylaşan İYİ Parti Adapazarı teşkilatı son olarak Sakarya Caddesini ziyaret etti. 

''Garibin sofrasında hiçbir şey kalmadı''

Dokumacı: ''Siyasetin millet için, milletle beraber yapıldığı ilkesinden hareket ile hemşehrilerimiz ile buluşmaya, dertlerini dinlemeye ve dillendirmeye devam ediyoruz. Son olarak Sakarya caddesine yaptığımız ziyarette de gördüğümüz manzara aslında aynı. En büyük sorun ekonomi ve vatandaşlarımız şaşkınlık içinde olup, biteni izliyor. Alım gücü azaldı derken, bitme noktasına geldiği bir durum ile karşı karşıyayız. Millet hükümetten çözüm beklerken, her gün gelen yeni zamlarla ile ne yapacağını şaşırmış hale gelmiş durumdadır'' dedi. 

''Artık çözüm bulun''

Dokumacı: ''Garibin sofrası soğan, patates, simit, peynir lüks olmuş, sofrada hiçbir şey kalmamıştır. Hemşehrilerimizin en çok yakındığı elektrik faturaları ise inanılmaz bir artış içeresindedir. Öyle ki elektrik firmaları adeta esnafa ortak olmuştur. Sosyal devlet ilkesi gereği, özellikle ve en azından zorunlu ihtiyaçlara ilişkin hükümet acil müdahale etmek zorundadır. Aksi durumda insanların en zaruri ihtiyaçları olan ısınma, barınma ve yaşam hakları bile sıkıntılı bir hal almıştır. Sahaya inemeyen, milleti dinleyemeyen iktidar yöneticilerine oturduğumuz yerden değil, milletin içinden, sırf muhalefet olsun diye değil, milletin sorunu çözülsün diye samimi olarak sesleniyoruz, millet yanıyor hem de cayır cayır, çözüm bulun artık'' diye belirtti.