Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve yöneticileri Sakarya Şehit Aileleri ve Gaziler derneğini ziyaret ettiler. Kısa bir süre önce yeniden göreve seçilen dernek başkanı Mustafa Çolak’ın ağırladığı ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü. İYİ Parti heyeti ziyaret akabinde Arabacı alanın da bulunan şehitler camisini ziyaret edip, dernek yönetiminden bilgi aldı.

En önemli emanetlerimiz

Ziyaret hakkında açıklama yapan İlçe Başkanı Dokumacı: ''öncelikle görevine yeniden seçilen ve bizleri ağırlayan Sn. Mustafa Çolak başkanımıza yeni döneminde hayırlı hizmetler ve başarılar diliyorum. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlere en önemli emanetler, en kıymetlilerimiz. Onların sorunlarını çözmek, onlara her konuda yardımcı olmak her Türk vatandaşının asli görevlerindendir. Bu vesile yaptığımız ziyaret esnasında bu önemli derneğin her zaman ,her programında yanında olduğumuzu, elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu kendilerine ilettik'' dedi.

Şehitler Camii'ne ziyaret

Dokumacı: ''Yaptığımız ziyaret esnasında, Arabacı alanı mahallesinde Şehitler Cami inşa edilmeye çalışıldığını ve ismi Şehitler Cami olan bu caminin duvarında bayrağımızın içinde Sakaryalı şehitlerimizin isimlerinin de olacağını öğrendik. Dernek ziyareti sonrası Sakarya’mızda ilk olan bu camimizi ziyaret ettik. Cami derneği ile yaptığımız görüşmede  sona gelindiğini ancak bitirebilmek için desteğe ihtiyaç olduğunu öğrendik. Bu vesile ile yönetenlerden özellikle çevre düzenlemesine ilişkin, hayırseverleri de  maddi desteğe davet ediyoruz. Rabbim yaptığınız ve yapacağınız yardımları kabul eylesin'' diyerek sözlerine son verdi.