İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı “Söz sende Adapazarı” projesi kapsamında son olarak şehrin merkezinde yer alan Yuvam sokak ve çevresini ziyaret ettiler. İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve yöneticiler yaklaşık 3 saat süren ziyaretlerde esnafın ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı: ''Hemşehrilerimiz tarafından çok beğenilen #SözsendeAdapazarı projemiz kapsamında hemşehrilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde en büyük ve genel sıkıntının ekonomi olduğu artık netleşmiş bir vaka olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra yerel sorunları da dinleyip, notlar alıyoruz.

Yuvam sokakta özellikle ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan esnaflarımızın en büyük dileği, pandemi nedeni ile bir kez daha kapanmama olmaması. Zaten zor durumdaki esnafın bir kapanmayı daha kaldıramayacağını hemen tüm esnaflarımızdan duyduk. Ziyaretlerimiz esnasında gördüğümüz başka bir durum da hemşehrilerimizin partimize olan teveccühünün her geçen gün arttığı ve iktidarın alternatifi olarak İYİ Parti’nin tüm ülkedeki ivmesinin şehrimizde de olduğudur.

Bu nedenle son olarak şunu söyleyebilirim, şimdilik yaptığımız yapıcı muhalefet aslında, inşallah seçim sonrası gelecek iktidarımıza hazırlık oluyor'' dedi.