Ziyaret hakkında açıklama yapan İlçe Başkanı Dokumacı;hemşehrilerimizin bizlere verdiği muhalefet görevini en iyi şekilde yerine getirmek için tüm arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıyoruz.İYİ Parti siyaset sahnesine girdikten sonra,son yıllarda

oturduğun yerden yapılan slogan yarışı ve vatandaşı kutuplaştırma ile oy toplama zihniyetini yıkmıştır. Başta Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener ve tüm teşkilatlarımız siyasetin hizmet yarışı olması ve halk için yapılması anlayışından yola çıkarak her zaman halkın içindedir. Bizler de seçim zamanı olmamasına rağmen sürekli hemşehrilerimiz ile buluşup,dertleşmeye devam ediyoruz.

Dertleri dinleyip,seslendirme ve yönetenlere bunları iletme muhalefet görevimiz iken, aynı zamanda sahadaki tüm sorunlara hakim olarak  iktidar hazırlığı yapıyoruz. Kuzey terminal çevresine yaptığımız ziyarette de gördük ki yine en büyük sorun ekonomi. Simit fırını işleten bir kardeşimizin “Vatandaşa simite zam geldi 2,5 lira demeye utanıyorum” beyanı aslında her şeyi ortaya koymaktadır. Yine birçok esnaf hemşehrimizin “Bir aylık ciromuz ile bir ay sonra bırakın kar etmeyi,sattığımızı yerine koyamıyoruz” isyanına şahit oluyoruz.

Yine zincir marketlerden şikayetçi bakkal esnafımızın “Biz zincir marketler ocağımıza incir ağacı dikti diyoruz, Sn.Cumhurbaşkanı yeni bir zincir market kurma talimatı veriyor”anlaşılır gibi değil beyanları ile karşılaştık. Uzun lafın kısası düzelme bekleyen ama her gün ayrı bir zam ile karşılaşan vatandaşın tek umudu sandık kalmış ve çözümü sandıkta görüyor." dedi.