İYİ Parti Adapazarı  Kadın Politikaları Başkanlığının düzenlediği, kadın kolları toplantısına, yeniden Mali İşler Başkanı olan Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve parti yöneticisi kadınlar katıldılar.

Toplantı hakkında açıklama yapan Adapazarı İlçe Kadın Politikaları Başkanı Saliha Konuk, "Partimize olan ilginin her geçen gün arttığını büyük bir mutlulukla görüyoruz. Özellikle kadınların partiye katılımı gücümüze güç katıyor.Yaptığımız bu toplantı ile hem aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla kaynaşma, hem de yapacağımız çalışmaları hakkında konuşma fırsatı bulduk.Bizleri kırmayıp, yoğun programı içersinde toplantımıza katılan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ümit Dikbayır’a da teşekkür ederiz. Adapazarı İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

Yapılan toplantıda daha önce farklı partilerde siyaset yapmış kadınların olduğu ve önümüzdeki günlerde İYİ Partiye katılımların süreceği bilgisi alındı.