İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığının bu hafta ki yönetim kurulu toplantısında pazar günkü programa ilişkin hazırlıklar değerlendirildi.İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Hareket Pazar günü 09:00'da Gar Meydanı!

Konu hakkında açıklama yapan Adapazarı İlçe Başkanı Dokumacı, "4 yıl önce büyük zorluklar içersinde kurduğumuz partimizin,bugün 4. yılını kutlama hazırlıkları içersindeyiz.Tüm engellemelere,tüm iftarlara göğüs gererek,milletimizle el ele bugünlere kadar geldik.Her gün yükselen ivmesi ile partimiz kurulduğu gün itibari ile Türk siyasetinin gidişatını değiştirmiş,yenilmez denenlerin sandıkta yenilebileceğini göstermiş ve milletin umudu olmuştur.

Partimizi başta Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener,Genel Başkan Yardımcımız Sn.Ümit Dikbayır ve tüm Genel Merkez teşkilatımızın dik duruşları,yerel teşkilatlarımızın aynı şekilde davamıza sahip çıkışları ile bugün itibari ile iktidar hesapları yapan,Türk siyasetinin en önemli partilerinden biri haline gelmiştir.

İşte gözler önünde hem yaşı ile hem gücü ile her geçen gün büyüyen partimizin İstanbul’da yapılacak kutlamalarına bizlerde katılım göstereceğiz.Son yaptığımız yönetim kurulu toplantısında aldığımız kararlar neticesinde,Adapazarı İlçemizdeki üye ve hemşehrilerimiz için,Pazar günü saat 09:00 da Gar meydanından araçlarımız hareket edecektir.Katılmak isteyen hemşehrilerimizin İlçe başkanlığımız ile irtibata geçip,isim yazdırmaları gerekmektedir.

Aynı şekilde diğer ilçelerdeki üye ve  hemşehrilerimizde, bulundukları ilçe başkanlıkları ile irtibata geçip,bilgi alabilirler." dedi.