Söz Sende Adapazarı projesi kapsamında son olarak Uzunçarşı ayakkabıcılar esnafları ziyaret etti. Ziyarete Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, Meclis üyeleri ve yöneticiler katıldı.Yaklaşık 3 saat süren esnaf ziyaretlerinde, esnafın sorunları dinlendi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

''Değişim de İYİ Parti’de geliyor!''
Ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı: '''Gerek Genel Başkanımız, gerek ülke bazındaki tüm teşkilatlarımız ve Sakarya teşkilatlarımız seçim hattındaymış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekten özellikle ekonomik anlamda zor durumda olan hemşehrilerimizin yanında olmaya, onları dinlemeye ve dinlediklerimizi seslendirmeye devam ediyoruz. Şehrimizin en eski ticaret merkezlerinden olan Uzunçarşının ayakkabıcılar bölümünü ziyaret ettik.

Genel anlamda gördüğümüz esnafımızın çok büyük bölümü çok zor günler geçiriyor. Hele ki 25-30 senelik esnafların bazılarından “dede mesleğimiz ama olmuyor artık kapamak üzereyiz” ifadelerini duymak gerçekten çok üzücü. Dediğimiz gibi yerel sorunların yanında özellikle ekonomi çok derin bir yara açmış durumda hemşehrilerimizde. Bunun yanı sıra hemşehrilerimizin,ülkenin tamamında olduğu gibi artık bir değişim beklentisi var ve çok şükür ki bu değişimin adresi olarak artık İYİ partiyi görüyorlar.

Biz de hazırlıklarımızı bu çerçevede yapıyor, iktidar yürüyüşümüze son sürat devam ediyoruz. Son olarak şunu söylemek isterim, 2002 seçim döneminden her yönü ile  daha kötü bir dönem yaşamaktayız ve o gün vatandaşın sandıkta bir çok partiye verdiği kırmızı hemşehrilerimizin eline almış, sandıkları beklemekte ve sandıklar geldiğinde hep beraber göreceğiz Türk milletinin ferasetini'' dedi.