Partiye katılımların devam ettiği ve bunu çeşitli kampanyalarla ile hızlandırmaya çalışan İYİ Parti, Gar meydanına kurduğu üyelik karavanı ile partiye katılmak isteyenler ile buluşuyor.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Dokumacı: ''ülke genelinde olduğu gibi, şehrimizde de partimize olan teveccüh her geçen gün artmaktadır. Bizler de bu teveccühün karşılığını vermek, iyilere iyiler katmak için canla başla çalışıyoruz. Saha çalışmalarımız yanında, yaptığımız üyelik kampanyaları ile partimize üye olmak isteyen, hemşehrilerimizi partimize katıyoruz

. ”Sen Çağır Biz Gelelim” ve “Milletin evine hoş geldiniz” üyelik kampanyamız yanı sıra son olarak “İyiliğin Merkezinde toplanıyoruz” kampanyamızı başlattık. Şehrimizin merkezi Gar meydanında kurduğumuz üyelik karavanımıza tüm gönül verenlerimizi bekliyor ve partiye üye olmaya davet ediyoruz. Ülkemizin yeni umudu, iktidarın en güçlü adayı olan partimize, mevcut düzenden, yapılanlardan ve gidişattan memnun olmayan tüm vatanseverleri bekliyoruz. İnşallah seçimler geldiğinde ülkemiz için en iyi, en hayırlı sonuç sandıklardan çıkacaktır'' diye belirtti.