İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Zirai aletler sanayi sitesini ziyaret edip, vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Dokumacı: ''İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı olarak pandemi döneminde kısıtlamaların el verdiği, kısıtlamaların kalkması ile ise sabahtan akşama kadar hemşehrilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. ”Söz Sende Adapazarı” projemiz kapsamında ilçemizin çeşitli noktalarına ziyaretler yapıp, sözü hemşehrilerimize bırakıyoruz. Onları dinleyip, muhalefet partisi gereği sesleri olmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz saha siyasetini o kadar unutmuşlar ki, seçim dönemine girilmeden bizleri karşısında görünce hem şaşırıyorlar, hem seviniyorlar. Çok şükür  İYİ Parti olarak, gerek Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in, gerek Genel Başkan yardımcılarımızın, gerek milletvekillerimizin, gerek ise de teşkilatlarımızın, ”siyasetin kıymetlisinin vatandaş” olduğunu hatırlatan çalışmalarının meyvelerini almaya başladık. Görüyoruz ki yıllardır sahada olmayanlar, yavaş yavaş sahaya inip, vatandaşı dinlemeye başladılar. İşte bu hizmete dönük siyaset anlayışımız ve siyasi rekabetten en büyük faydayı vatandaşımız sağlayacak inşallah''dedi.

Dokumacı: ''Zirai aletler sanayi esnafına yaptığımız ziyarette, genel anlamda en büyük sıkıntı her yerde olduğu gibi ekonomi. Alım gücü düşen vatandaşlarımız, özellikle dur durak bilmeyen  zamlar karşısında, şaşırmış durumdular. Yine sanayi sitesinin altyapısı eksikliği en önemli sorunlardan biridir. Yoğun bir yağış halinde sanayinin adeta Venedik’e döndüğünü söyleyen esnaf, verilen sözlerin tutulmasını bekliyor. Sanayi içi yolların bozukluğundan şikayetçi olan esnaf yönetenlerden seçim dönemindeki vaadlerini yerine getirmesini bekliyor'' diye belirtti.