İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle teşkilat içinde kutlama programı düzenledi. İl yöneticilerinin ve ilçe başkanlarının katıldığı program şölen havasında geçti.Programın başında Gazi Mustafa Kemal Atatürk,silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için dualar okundu. Program akışında,İYİ parti yöneticilerinin çocukların şiirleri ve hazırlanan video görselleri izlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, Cumhuriyet ve cumhuriyetin ilkelerine sıkı sıkıya sarılmanın, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulmanın tek çaresi olduğunu ve bunun ancak Cumhuriyet ile bağdaşan İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlementer sistem ile olabileceğini söyledi.

Dokumacı, "Pandemi nedeni ile dar kapsamda tuttuğumuz, teşkilat dışında misafir çağırmadığımız ve önlemler çerçevesinde düzenlediğimiz bu programı,önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı,misafirlerimiz ile birlikte,daha rahat bir şekilde yapacağız inşallah" dedi.

Adapazarı Belediye meclis üyelerine ve üyelik karavanında yoğun mesai harcayan yöneticilere teşekkür belgesi takdim edilen program, Cumhuriyetin 97. yılı anısına kesilen pasta ile son buldu.