İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı'yı Halk54.com‘a yapmış olduğu ziyarette Genel Yönetmenimiz Hüseyin Cumalı ve Haber Müdürümüz Nurettin Eryılmaz karşıladı. Yapılan ziyarette  genel ve yerel siyasete ilişkin açıklamalarda bulundular.
İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan açıklamalarında, "Türkiye’deki tüm teşkilatlarımız seçimlerini bitirmiş son olarak 20 Eylül’de Ankara’da büyük kurultayımızı da gerçekleştirip saha çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte partimize ve Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener’e olan teveccüh her geçen gün artmakta,iktidarın alternatifi parti konumumuz her geçen gün tescillenmektedir. Genel Başkanımız pandemiye rağmen, ülkemizi sokak sokak gezmeye,milletin sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bizlerde şehrimizde saha çalışmalarına teşkilatlarımız ile devam ediyoruz. Dönüşler gerçekten çok iyi,şu anda şehirdeki muhalefetin en büyük sesi olan İYİ Parti kadroları,bir daha ki seçimler akabinde şehri de yöneteceklerdir."dedi.

Adapazarı İlçe Başkanı Dokumacı ise, "Şehrimizde 20 yıllık bir döngüden sonra bir değişime ihtiyaç vardır. Bunu vatandaşta istemekte,kamuoyu da beklemektedir. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Güzel olan ise yaptığımız çalışmaların vatandaşlarımız nezdinde çok olumlu dönüşümleri oluyor. Öyle ki partimize özellikle iktidar partisi ve ortağında katılımlar her geçen gün artıyor. İnşallah bu katılımlar önümüzdeki günlerde daha da artacak ve yapılacak seçimler sonrası bu şehirde yeni bir döneme hep beraber merhaba diyeceğiz." dedi.