İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı saha çalışmalarının yanı sıra kurumları ziyaretlerine devam ediyor. İtfaiye haftası nedeni ile Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, yöneticiler Saliha Konuk,Gürkan Gezgin ve Rafet Gürbüz, İtfaiye Daire Başkanlığına ziyarette bulundular. İtfaiye Daire Başkanı Ayhan Oran Arancı ağırladığı İYİ parti heyetine, itfaiyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı, "Öncelikle,İtfaiye haftası sebebiyle, yöneticilerimiz ile birlikte,itfaiye Daire Başkanlığına yaptığımız ziyaret esnasında bizleri ağırlayan daire başkanı Sn.Ayhan Arancı’ya ilgi ve alakası nedeni ile teşekkür ederiz.Canlarını ortaya koyarak ,mesleklerini ifa etmeye çalışan itfaiyecilerimiz malımızın, canımızın en büyük koruyucularındandır. Onlara ne kadar teşekkür etsek az kalır.Bu arada bizlerde vatandaşlar olarak onlara her konuda yardımcı olmalıyız.Özellikle yanlış ihbarlar konusunda,yapmış olduğumuz binaların yangın talimatnamelerine uygun olması gibi durumlara ilişkin itfaiye teşkilatına yardımcı olmalıyız,zorluk çıkarmamalıyız. Bu vesile ile Sakarya İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesindeki ve ülkemizdeki tüm itfaiye emekçilerinin gününü kutlar,kazasız,belasız hayırlı görevler yapmalarını dilerim" dedi.

Yaklaşık 1 saat süren ziyaret sonrası İYİ Parti heyeti başka bir programa katılmak için İtfaiye Daire Başkanlığından ayrıldı.