İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve beraberindeki parti yöneticileri Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Abidin Birinci ve yöneticilerin karşıladığı, yaklaşık 1,5 saat süren ziyarette güncel siyasi konular ve şehrin sorunlarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, "Saha çalışmalarımızın yanında siyasi partilere yaptığımız ziyaretlere devam ediyoruz. Saadet Partisi ilçe başkanı Sn.Abidin Birinci ve yönetim kurulu üyelerine bizleri samimi bir şekilde ağırladıkları için teşekkür ederiz. Ziyaretimiz esnasında, ülke siyasetine ve şehrimizin sorunlarına ilişkin düşüncelerimizi ,çözüm yollarına ilişkin fikirlerimizi paylaştık. Siyasi partiler arası diyaloğa,saygı ve nezaket çerçevesinde herkesin düşüncesini tartışıp,paylaşmasına ve doğru sonuca buradan ulaşılması gerektiğini düşünüyoruz. Bundan sonra inşallah gerek siyasi partiler gerek ise de sivil toplum örgütleri ve oda ziyaretlerimiz devam edecektir." dedi.

İYİ Parti heyeti yapılan ziyaret sonrası başka programlara katılmak üzere Saadet Partisi Adapazarı İlçe binasından ayrıldı.