İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Akın Özdemir: ''Değirmencik Mahallemizde 400 hane bulunmaktadır. Kaynağından temiz gelen dere suyu ne yazıkki cezaevi şantiyesi ve diğer çevresel atıklar nedeni ile değirmencik mahallemize ulaştığında  temiz dere suyundan çok mikrop yuvası haline gelmektedir. Uzun süredir temizlenen ama temizlemekle hiç bir yere varılamayacağı anlaşılan dere için, bir mahalle sakini dereyi kısmen ıslah etmek için 50bin TL harcamıştır. Temmuz ve Ağustos ayında çektikleri sıkıntıların daha da arttığını mahalle sakinimiz bizlerle paylaşmıştır.'' diye belirtti.

''Savaş alanını andıran manzara''
İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Akın Özdemir, İlçe de önem arz eden farklı konularında olduğunu belirterek: ''Muazzam doğa içinde sahip çıkılmayan futbol sahasıda ilgisizlik nedeni ile çürümeye bırakılmıştır. Bu futbol sahası ile ilgilenip, çevresi içinde aileler için mesire alanı oluşturulursa Sakarya'mızın seçkin, gezilip görülmesi gereken yerlerinden biri olacaktır. İncelemelerimiz esnasında koyunları otlatmaya gelen bir çoban kardeşimiz ile sohbet etme imkanı bulduk. Fındık sezonunda gelen vatandaşlarımızın buraya yerleştirildiğini öğrendik. Gelin görün ki sezon bitiminde savaş alanını andıran manzarayla karşılaştık. '' diye ifade etti.

''Çocuk parkı kullanılamayacak durumda''
Özdemir: ''Bildiğimiz kadarıyla doldurularak Milli Eğitim müdürlüğüne tahsis edilen arazi,yeşil alan olarak belirtilip seçimlerde Belediye tarafından çocuklar için proje çalışmasının yapılacağı yer olarak lanse edilmişti. Henüz bir çalışmanın başladığını üzülerek gördük. Bu alanın bir an önce güzelleştirilerek geleceğimiz olan çocuklara kazandırılması taraftarıyız. Mahalle sakinleri iie görüştüğümüzde çocukların bir parka eğlence alanına ihtiyaç duyduklarını öğrendik. Şuan çocuklara  ait olan tek parkında kullanılamayacak olduğunu belirttiler.''dedi.

''Eğlence uğruna sakıncalı ve tehlikeli park''
İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Akın Özdemir, kullanılamayacak halde olan çocuk parkının, sırf eğlence uğruna sakıncalı ve tehlikeli parkı kullanmaya devam ettiklerini ifade ederek: ''İlçemizde insanların sağlıklı, güleryüzlü ve çocuklarımızın mahallelerin de güvenle zaman geçirilebilecek hayat ortamı oluşturulmasını arzuluyoruz ve bu yolda yetkililerin bir  an önce adım atmalarını bekliyoruz.'' diyerek sözlerine son verdi.