Şikayetleri dile getirdiler

Serdivan İlçesinin sanayicileri ve esnaflarına ziyaret düzenleyerek dert ve şikayet dinleyen Başkan Uçak bu sefer de kalabalık bir heyet ile Çark Sanayi bölgesini ziyaret etti. Ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan da eşlik ederken, sanayi esnafının başkanı görmesi ile birlikte şikayetlerini dile getirdi. Sezonun açılmasına rağmen işlerin iyi gitmemesinden ve ürün ham madde maliyetlerinden dertli oldukları söylediler.

Esnaf bağrına bastı

Esnafı dikkatle dinleyen İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, esnafın derdine çare olacak her projeyi destekleyip esnafa yük olacak her plana karşı olduklarını söyledi. Pandemi döneminde KDV ve Gelir Vergisi gibi kalemlerinde  indirime gidilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kılıçaslan’ı esnaf bağrına bastı.

Ekonomik çöküntü

Çark sanayi esnafının  samimiyetle karşıladığı İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Uçak:  ‘’Çok zorlu bir pandemi dönemi atlattık, esnaflarımızın dertlerini dinledik, hayat pahalılığı ve pandemiden sonra ekonomik olarak çöküntü hali esnafımızın yüzünün gülmesine en büyük engel. İktidar burada esnafın biriken kredilerini faizsiz ertelemeli, faizleri affetmeli, piyasaya nefes aldıracak sübvansiyonları derhal yerine getirmelidir.’’ dedi.