"Çözüm üretmek için çabalıyoruz"

Uzunköy Muhtarı Ali Turhan, Meşeli Muhtarı Kemal Doğramacı ve Dağyoncalı Muhtarı Mustafa Taşkan’ı ziyaret eden İYİ Parti Sakarya heyeti, vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm üretmek için fikir aldı. Ziyaretin ardından açıklama yapan İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan; “Köy muhtarlarımızla teker teker görüşmeye devam ediyoruz, daha fazlasıyla görüşmek için de çabalıyoruz. Vatandaşlarımız bizlere sorunlarını iletiyor. Bizler de bu sıkıntılarla mücadele etmek için çözümler üretmek için çabalıyoruz. İYİ günler gelecek” dedi.

Emekliler Derneğine ziyaret

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak ve İYİ Parti Sakarya yöneticileri Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şube Başkanlığı’na seçilen Sinan Turan’ı ziyaret etti.

Görevinde başarılar diledi

İYİ Parti Sakarya yönetimi ve Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak, Yeniden Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şube Başkanlığı’na seçilen Sinan Turan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Misafirperverlikleri için Sinan Turan’a teşekkür eden Selçuk Kılıçaslan, yeni görevlerinde başarılar diledi.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak, Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aytaç Demirci ve yönetimini ziyaret eden Kılıçaslan, Demirci'ye  misafirperverlikleri için teşekkür ederek  görevlerinde başarılar diledi.