İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ferizli İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Mehmet Ata ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret sırasında Ferizli'nin önce gelen aile büyüklerinden Cafer Ata'da İYİ Partiye üye oldu. Ziyaret hakkında kısa açıklama yapan Başkan Kılıçaslan: ''Ferizli İlçe Başkanlığımızı ziyaretimiz sırasında, büyümüz Cafer Ata’nın partimize üyeliğini gerçekleştirdik ve mahalle başkanlarımıza görev belgelerini teslim ettik. Davamıza güç kattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz'' dedi.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ferizli İlçe Başkanı Mehmet Ata, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile birlikte Ferizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Paşalı’yı ziyaret ederek esnafın sıkıntıları hakkında istişarelerde bulundu.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ferizli İlçe Başkanı Mehmet Ata, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri daha sonra Ferizli Ziraat Odası Başkanı Rıdvan Eren ve Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Nurettin Samsa’yı ziyaret ederek esnafın son zamanlarda yaşadığı sıkıntılar üzerine istişarelerde bulundular. Başkan Kılıçaslan, Ziraat Odalarının temel görevlerinden birisinin de çiftçilerin menfaatlerini korumak olduğunu söyledi. Ziraat Odalarının çiftçilere her türlü desteği sağlayan önemli bir kuruluş olduğunu belirten Kılıçaslan: “Ülkemizin en köklü sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Ziraat Odaları ülkemiz ve çiftçimiz için çok büyük hizmetler yapmaktadır'' diye belirtti.

İYİ Parti Sakarya Teşkilatı ve Ferizli İlçe Teşkilatı, Ferizli Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı Alaattin Durmuş ve yönetimini ziyaret ederek, sanayi esnafının yaşamış olduğu sıkıntı ve problemler konusunda istişarelerde bulundu. İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ferizli İlçe Başkanı Mehmet Ata, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri son olarak Ferizli Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Tacettin Durmuş ve İnönü Mahalle Muhtarı Tayfun Ülker’i ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Başkan Kılıçaslan: ''Misafirperverlikleri için Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Tacettin Durmuş ve İnönü Mahalle Muhtarı Tayfun Ülker'e ve mahalle sakinlerine teşekkür ederim. Bizleri çok güzel ağırladılar.'' diye belirtti.