İYİ Parti Sakarya İl Divan Kurulu Üyesi Kadın Politikaları Başkanı Arzu Göksun Akçalışkan, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Fatma Kılınçer, Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Melike Umay Türk, Toplumsal Politikalar Başkanı Nimet Atasoydurahim ve Orta Doğu Politikaları Başkanı Ceyda Tüfekçioğlu Akar ve beraberindeki heyeti karşılayan Başkan Serdip Dokumacı misafirlerini makamında ağırladı.

''İstişarelerde bulunduk''
Gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: ''İktidar yolunda olan partimizde, daha fazla neler yapabiliriz ve ne tarz çalışmalar yapmamız gerektiği konusunda İl Divan Kurulu üyelerimiz ile istişarelerde bulunduk. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.'' dedi.

Güncel konular değerlendirildi
İYİ Parti Sakarya İl Divan Kurulu Üyeleri İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak'ı da ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular. Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak: ''İl Divan üyelerimiz ile projelendirilen çalışmaları ve güncel konuları değerlendirdik. Bilgi alışverişinde bulunduk. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.''diye ifade etti.