Taksi esnafı zorda

İYİ Parti Teşkilatı,  Karasu Şoförler Odası Başkanı Kerim Uyar, Karasu Ziraat Odası Başkanı Selami Arık ve Esnaf Odası Başkanı İlyas Balcı’yı ziyaret ederek kent gündemi ve çalışmaları üzerine bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Kılıçaslan, ''Şoförler odasına yaptığımız ziyaret sırasında taksi esnafının 24 aydır ulaşım ücretlerine düzenleme yapılmadığını ve enflasyon altında ezildiklerini dile getirdiler. SBB'ye bağlı UKOME’nin bu konuda ilgisiz kaldığına ve bir çözüme yanaşmadığını öğrendik. Esnaf Konunun bir an önce çözülmesini istiyor.'' diye ifade etti.

Teşekkür etti

Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Karasu Muhtarı Abdullah İngenç ve Resüller Muhtarı Yusuf Sağır’ı ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek mahallelinin sorunlarını dinledi.  Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan:  “Misafirperverliklerinden dolayı Karasu Muhtarı Abdullah İngenç ve Resüller Muhtarı Yusuf Sağır’ı ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle sohbet imkânı bulduk. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Mahalle sakinlerine teşekkür ederiz'' diye belirtti.

''Takipçisi olacağız''

2 Temmuz günü Karasu ilçesi Adatepe Mahallesi'nde botun ipini çekmek için Sakarya Nehri'ne girip bir süre yüzdükten sonra suda kaybolan Emirhan Henden'in babası, Fatih Henden  ve Adatepe Muhtarı Tuncay Tıkan’ı ziyaret eden Başkan Selçuk Kılıçaslan: ''Adatepe Mahallesinin yıllardır çözüm bekleyen sorunları olduğunu bilgisini aldık. Konunun takipçisi olacağız. Misafirperverlikleri için Adatepe Muhtarı Tuncay Tıkan ve geçtiğimiz ay kaybettiğimiz evladımız Emirhan Henden'in babası Fatih Henden'e teşekkür ediyorum'' dedi.