İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Karapürçek İlçe Başkanı Abdullah Yavuz ve Yöneticileri Karapürçekte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karapürçek İlçe Başkanı Abdullah Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ahmetler Muhtarı İsmail Öztürk, Mesudiye Muhtarı İdris Gümüş ve Kocaköy Muhtarı Ali İbil’i ziyaret etti. Mahallede olan ortak sıkıntılar üzerine istişare yapan mahalle sakinleri, Mahalle Muhtarları ve İYİ Parti teşkilatı yaşanan sıkıntıların takipçisi olacaklarını belirterek Misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Mahalle ziyaretleri sonrası Karapürçek Esnaf Odası Başkanı Musa Bildik'i ziyaret eden İYİ Parti Teşkilatı, esnafın son zamanlarda büyük bir ekonomik sıkıntı içinde olduğunu ifade ederek: ''Esnafımız son dönemlerde büyük oranda ekonomik açıdan sıkıntı içerisinde. Ziyaretimizin büyük bir kısmında esnafımızın sorunlarını, sıkıntıları Karapürçek Esnaf Odası Başkanı Musa Bildik ile istişare ettik. Misafirperverlikleri için Başkan Musa Bildik ve Yönetimine teşekkür ediyorum'' dedi

İYİ Parti Sakarya Teşkilatı ve Karapürçek İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta babasını kaybeden İnönü Mahalle Muhtarı İshak Zengin'i ziyaret ederek taziyede bulundular.