İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları, İYİ Parti Meclis Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve  İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığını ziyaret ederek yerel basın ile bir araya geldi.

Gerçekleşen basın toplantısında konuşma yapan İYİ Parti Meclis Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu Türkiye ve Dünya ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tatlıoğlu: '' Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in Türkiye gezilerinin sebebi bu gündüz yaşananları siyasetin tepesine taşımaktır. Uzun süredir Büyükşehirlerimizde teşkilatlarımız ile buluşuyoruz ve ekonomi vizyonumuzu konuşuyoruz. Sivil Toplum Kuruluşu mensuplarından kendi kendi görüşlerini alıyoruz. Bugün de Sakarya'da bu çerçevede bulunuyoruz. Daha iyi bir Sakarya için daha güzel bir Türkiye için neler yapabilir notlar alıyoruz'' dedi. 

Yerel Basın mensupları ile bir araya gelen İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ise: '' Türkiye'nin ciddi bir dış politikasında, sağlık sisteminde, dış siyasetinde, eğitim sisteminde kurumsal bir tıkanma yaşanıyor. Ekonomik sıkıntılar bir günde çözülecek sorunlar değil'' diye belirtti.