Pamukova’da esnaf ve gençlerle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Pamukova İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ve Yönetim Kurulu Üyeleri   yaklaşık 10 saat süren bir ziyarette Pamukovalı hemşerileriyle bir araya geldi.  İYİ Parti teşkilatı, halktan gelen yoğun ilgi karşısında mutluluklarını dile getirdi.

''Herşey İYİ olacak''

Özellikle gençlerle bir araya gelerek onların sorunları ve istekleriyle yakından ilgilenen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır; “Yaklaşık 10 saat süren ziyaretimizde vatandaşlarımızdan gördüğümüz teveccüh hepimizi ziyadesiyle mutlu etti. İYİ Parti teşkilatları adına hemşerilerimize ilgilerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Gençlerimizle bir araya gelme ve onların sorunlarını dinleme imkânımız oldu. Gençliğin bizden beklentilerini biliyorduk, bir kez daha burada yüz yüze dinleme fırsatına erişmiş olduk. Gençlerimizin şüphesi olmasın, her şey İYİ olacak” dedi.

Teşekkür etti

Pamukova da esnaf ziyareti yapan ve esnafın dertlerini sıkıntılarını dinleyen Dikbayır; “Burada dert dinledik, fikir aldık ve neler yapmamız gerekiyor sorularımızın hepsine cevaplar bulduk. Gençlerin fikirlerini dinledik ve hepsine değer verdiğimizi belirttik. Bu gençlerin bizim geleceğimiz olduğunun farkındayız. Bu 10 saat hem bizlere iyi bir fırsat hem gençlerimize kendilerini ifade etmek için bir imkân sundu. Pamukovalı hemşerilerimize bizlere gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyoruz” dedi.

İstişarede bulundular

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Pamukova İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Pamukova Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya’yı da ziyaret ederek çiftçilerin yaşadığı sıkıntılar hakkında istişarelerde bulundular.

 Sıkıntıları dinlediler

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Pamukova İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Pamukovalı esnaf ziyaretleri sonrası Pamukova Eğriçay Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Baran ve  Fevziye Mahallesi Muhtarımız Bahadır Taşkın ile bir araya gelerek mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.