KORKUNÇ BİR RÜYADAYIZ
Dokumacı: ''Ak Parti'nin kongresi hayırlı olsun. Ancak yapılış şeklini görünce  insan gerçekten gözlerine inanamıyor. Ya aklımızla dalga geçiliyor ya da korkunç bir rüyadayız. Bunca insanımızı kaybettiğimiz illet virüsün, iktidar partisinin yaptığı il kongreleri sonrası, nasıl arttığı vaka haritaları ile ispatlanmışken, en son Ankara’da yapılan genel kongre ülkede kuralların ve cezaların sadece bazıları için olduğunun resmi olmuştur''diye belirtti.

Dokumacı: ''Bizde İYİ Parti olarak tüm yöneticilerimiz ve dava arkadaşlarımızın katılabileceği büyük bir kurultay yapmak isterdik. Türkiye’nin yükselen umudu partimizin en iyisini, en kalabalığını yapabileceğinden de kimsenin şüphesi olmasın. Ancak önce insan diyen partimiz açık alanda ve sadece delegelerin katılımı ile yapmıştır kurultayı. Böylece hem insan sağlığına hem hukuka olan saygısını bir kez daha göstermiştir'' diye ifade etti.

MİLLETİN YÜZÜNE NASIL BAKACAKSINIZ?
Dokumacı: ''Ak Partili yöneticilere soruyorum; bu virüs yüzünden evladını kaybeden anne, babalara, çocuklara, eşlere ne anlatacaksınız, nasıl yüzlerine bakacaksınız? Dükkanları, işyerleri kapalı evine ekmek götüremez hale gelen esnafımıza ne öne sürüp, dükkanı kapalı tut diyeceksiniz? Şimdi tek yapmanız gereken, yanlış yaptık diyerek milletten özür dilemek, helallik istemektir. Kabulü millete kalmıştır '' dedi.