Yardımcı oldular

İYİ Parti Sakarya STK Başkanı Fatma Kılınçer ve Yönetim Kurulu üyeleri Küçükesence köyü ve Kayrancık Köyünü ziyaret ederek tarlada çalışan emekçi kadınlar ile çapa yaparak, kolaylıklar diledi.

Kılınçer, ''Küçük Esence köyüne gelerek Şermin hanımın ve Zeynep Hanımın botanik serasını ziyaret edip incelemelerde bulunduk. Sakaryamızın tarımına katkıda bulunan Kadın girişimcilerimize teşekkür ederim. Tarlalarda çalışan emekçi kadınlarımızı ziyaret ederek işlerinde yardımcı olduk. Yaz kış dinlenmeden evine katkıda bulunmak için mücadele eden çiftçi kadınlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

Aile bütçesine destek

İYİ Parti Sakarya İl Kadın Politikaları Başkanı Arzu Akçalışkan,"Tarla, bağ ve bahçede çalışan kadınların haklarının ödenmesinin zor olduğunu, özellikle kadının zor şartlarda çalıştığını ifade ederek “kadınlarımız çok zor şartlarda çalışmaktadır. Bölge olarak kadınlarımızın daha fazla bahçede, tarlada zaman geçirmekte ve aile bütçesine katkı sağlamaya çalışmaktadır. Bizler de bu kadınlarımıza bir nebze olsun moral vermek için onları çalışırken ziyaret ettik. Hepsine kolaylıklar diliyorum” dedi.