''2. EMRE KADAR YASAK''
İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Akın Özdemir: ''Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye yönelik yeni tedbirler 20 Kasım'dan geçerli olmak şartiyle uygulanmaya başlanmış, restoranlar, lokantalar, cafeler, kahvehaneler çorbacılar, aperatif salonları kısaca oturarak masa başında yeme içme ikinci bir emre kadar sonlandırıldığını hepimiz biliyoruz.'' dedi.

VAHİM SONUÇLARA SEBEBİYET VERİLİYOR
Özdemir: ''Sakarya vekili Ali İhsan bey Ferizli ilçemize gelerek, Belediye başkanı, AK Parti Başkanı, gençlik kolları ve başkan yardımcılarıyla bir araya gelmiştir. Kasım ayından bu yana sıkıntı çeken, bir umutla açılacağı günü iple çeken, her gün boş masa ve sandalyelerini silen esnafımız bu duruma oldukça tepki göstermiştir. Pandemi nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanında kapalı olan Belediye Sosyal Tesisleri, Vekilin yapılmakta olan cezaevi inşaatıniı teftişi öncesi açılması akıllarda soru işareti bırakmaktadır. Tesiste, kimilerinde çene altında , çoğunlukta da hiç olmayan maske, kısmen uyulan mesafe ve masalarda olmayan dejenfektanlarla nasıl bir hijyen ortamından bahsedilmeltedir. Vekile hizmet veren tesis acaba şuan her toplantıya açık mıdır? Türkiye'de mutasyonlu virüs tespit edilen vatandaşlarımızın sayısı 128'e yükselmiş, Sakarya'mızda, Ferizli'mizde daha dikkatli olmamız gerekmez mi? Mutasyona uğramış virüsün bulaşma artışı normal bulaştırıcılığının %70 oranında daha fazla olması daha vahim sonuçlara sebebiyet vermez mi?'' diye belirtti.

İÇLER ACISI DURUM
Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un Ferizli ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Akın Özdemir: '' Vekilin ilçemize gelerek çarpıcı bir başka girişimide, hala yapımı sürmekte olan ikisi kapalı büyük, biri açık üç cezaevi ziyaretidir. Ferizli Devlet Hastanemizden daha büyük hastahane, fırın, kendine özel itfaiye ve bir çok yeni sistemle donatılmış komplex bir yerleşkeden bahsederek övgüsü bizleri ve vatandaşlarımızı derinden yaralamış bir o kadarda Ülkemizin kanayan yarası cezaevlerinin içler acısı durumunu ortaya koymuştur.''diye ifade etti.