İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sapanca İlçe Başkanı Burhan Arıkan ve Yönetim Kurulu beraber Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Kırkpınar Hasanpaşa Muhtarı Hasan Koçlu, Soğuksu Muhtarı Ahmet Pir, Akçay Mahalle Muhtarı İlhan Sezer ve Sapanca Esnaf Kefalet ve Kredi Koop. Başkanı Osman Kubilay'ı ziyaret etti.

Hayırlı olsun ziyareti

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sapanca İlçe Başkanı Burhan Arıkan ve Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri göreve başlayan Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat’ı ziyaret ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Teşekkür etti 

Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sapanca İlçe Başkanı Burhan Arıkan ve Yönetim Kurulu daha sonra Sapanca Muhtarlar Derneği Başkanı Barış Yıldız ve mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, yaşanılan sıkıntılar konusunda istişarelerde bulundular.  Kırkpınar Hasanpaşa Muhtarı Hasan Koçlu ve Soğuksu Muhtarı Ahmet Pir’i ziyaret eden İYİ Parti Sakarya Teşkilatı ve İYİ Parti Sapanca İlçe Teşkilatı, mahallede yaşanılan sıkıntıları birebir mahalle sakinlerinden dinledi. 

Akçay Mahalle Muhtarı İlhan Sezer’i de ziyaret eden İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sapanca İlçe Başkanı Burhan Arıkan ve Yönetim Kurulu, mahallede yaşanılan sıkıntıları dinleyerek incelemelerde bulundu.  Yapılan ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Kılıçaslan: '' Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için Kırkpınar Hasanpaşa Muhtarı Hasan Koçlu, Soğuksu Muhtarı Ahmet Pir ve Akçay Mahalle Muhtarı İlhan Sezer’e teşekkür ediyoruz. Sapanca'da halkımızın, her türlü sorun ve sıkıntısında yanındayız'' dedi.

İstişarede bulundular

Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sapanca İlçe Başkanı Burhan Arıkan ve Yönetim Kurulu son olarak Sapanca Esnaf Kefalet ve Kredi Koop. Başkanı Osman Kubilay’ı ziyaret ederek, esnafın kullandığı finansman destekleri ve geri ödemeleri hakkında bilgi alıp istişarelerde bulundular.