Yeni dönem çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Saadet Partisi’ne çeşitli partilerden katılımlar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde partilerinden istifa eden Karapürçek Belediye Meclis üyeleri Mehmet Kastanbolu ve Mustafa Beyaz Saadet Partisi saflarına katıldı. Partiye yeni katılan belediye meclis üyelerine katılım rozetini bir dizi temaslarda bulunmak üzere Sakarya’ya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu taktı.Rozet töreninde konuşan Karamollaoğlu:” Her biriniz hoşgeldiniz,hep birlikte daha güzel bir Sakarya ve Türkiye için çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Ayrıca Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katıldığı ziyaret programında GİK Üyesi Eyüp Yıldırım,İl Başkanı Hasan Zengin,il yönetim kurulu üyeleri,belediye meclis üyeleri,ilçe başkanları,kadın ve gençlik kolları üyeleri hazır bulundular.

ÜLKEMİZİN VE VATANDAŞLARIMIZIN BİZE İHİTİYACI VAR
Yapılan ziyarette teşkilat mensuplarına da hitap eden Karamollaoğu: ”Öncelikle Sakarya’mızda bulunmaktan dolayı ve çok kıymetli teşkilat mensuplarımızla uzunca bir aradan son tekrar bir araya gelme fırsatı yakaladığımız için Cenabı Allah’a hamd ediyorum. Duamız inşallah tüm hastalıkların bir an evvel son bulmasıdır. Ülkemiz maalesef son yıllardaki pandeminin de etkisiyle başta ekonomi ve diğer meselelerde zor günlerden geçiyor. Milletimiz,esnafımız,işçimiz,çiftçimiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İnsanımız maalesef bu sıkıntılı günlerde sıkıntılarını ciddi manada çözecek bir yardım eli görememiştir. Ülkemizin Mali durumu yıllardan beri uygulanan israf ekonomisi ve terk edilen üretim ekonomisi ile pandemininde etkisiyle patlama noktasına gelmiştir. Ekonominin yanında yapılan yanlış uygulamalar neticesinde adalet mekanizması yara almış ve toplumumuzun adalete ve adaleti tesis etmesi beklenen yöneticilere güveni sarsılmıştır. Milletimizin yaşadığı tüm sıkıntıların farkındayız. Her bir probleme kurduğumuz politikalar kurulunda işinin ehli arkadaşlarımızla çözümler arıyoruz. Ülkemizin bizlere ihtiyacı var. İnşallah bu çalışmalarımız neticesinde milletimize en güzel hizmetleri sunma imkanı bulacağız. Teşkilat mensuplarımıza ise ülkemizin sıkıntılarını ve bizim çözüm önerilerimizi sahada milletimize anlatma noktasında önemli görevler düşüyor. İnşallah Sakarya teşkilatımızın yeni kadrosuyla birlikte bu görevi en iyi şekilde yapacağına inancım tamdır.” dedi.