Atama konusunda bilgiler veren İl Başkanı Ender Serbes, Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Kaynarca ilçemizde de titiz bir çalışma yaptık. Genç, dinamik ve çok sevilen değerli bir kardeşimiz olan Nail Gülseverin Kaynarca ilçemize büyük katkıları olacaktır. İlçenin birikmiş birçok sorunu bulunuyor. Yapıcı muhalefet bilinciyle, sorunların karşısında çözümleri de sunacak olan Başkan Gülsevere çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

HALKIN DEĞİŞİM BEKLENTİSİNİ GÖRÜYORUZ
Bu atama ile birlikte Gelecek Partisi Sakaryada altı ilçede ilçe başkanlarını belirlemiş oldu. Gelecek Partisinin kamuoyu yoklamalarında çok düşük gösterilmesinin gerçeği yansıtmadığını belirten Serbes, Vatan Partisi, MHP ve Ak Partinin şu anda birlikte yönettiği mevcut koalisyon hükümeti, elindeki medya gücü ile, Gelecek Partisini önce görmezden gelerek, sonrasında da mümkün olduğunca güçsüz göstererek kamuoyunda bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Son dönemlerde TUİKin enflasyon ve benzeri açıklamalarına halkımız ne kadar itibar ediyor ise bu anketlere de o ölçüde itibar etmelidir. Meydanlarda her gün ve gün boyu halkımız ile iç içeyiz. Partimize olan teveccüh çok yüksek. Öyle bir süreçten geçiyoruz ki insanlar partimize olan gönül bağını, hiç ummadığı bir yerden bir zulme uğrama korkusu ile gizli tutuyor. Bu ayrıştırıcı, korku yayan iklimi ivedilikle sona erdirmeliyiz. Dip dalgayı ve halkın değişim beklentisini görüyoruz. Naim Gülsever Başkanımızın Kaynarcada kuracağı ekip ile çok kısa zamanda gönülleri fethedeceğinden şüphemiz yok. Bu atamanın hem kendisine hemde tüm Kaynarcaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Gülsever, yetki belgesini Sakarya İl Binasında, Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ve İl Başkanı Ender Serbesten teslim aldı.

NAİM GÜLSEVER KİMDİR?
1987 Kaynarca doğumlu. Kaynarca'nın sevilen esnaflarından olan Gülsever berberlik mesleği ile uğraşmaktadır. Başkan Gülsever evli ve 3 çocuk babası.