CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş yaptığı açıklamada; Kendi beceriksizliğini, hatalarını başkalarına yükleme bir AKP geleneği bunu zaten biliyoruz. Saray avaneleri teflon tavadır onlara hiçbir yanlış, hata, kötülük yapışmaz. Kararı hep onlar verir verdikleri saçma kararlar kötü sonuç doğurursa sorumlusu hep alttakilerdir.

Erdoğan sabah akşam Kanal İstanbul güzellemesi yapar ihalesi yapılır kendisinin haberi yokmuş gibi sorumlusu bakan olur. Polisler karantina otobüsünü durdurur birini indirir onlardan sorumlu bakan haberi yokmuş gibi davranır vali yardımcısı görevden alınır. İşte gözü kapalı itaat, kula kulluk etme yaranma çabası böyledir. Yaranılmaya çalışılanın egosunu büyütür onlar da kendini kusursuz görür. Çünkü itiraz eden kimse yoktur.

İNŞALLAH, MAŞALLAH, SABIR, DUA İYİ DE YA FATURALAR NE OLACAK?

Dün yine dünya önderimiz ekrandaydı. Konuştu konuştu konuştu inşallah dedi, maşallah dedi, dua dedi sabır dedi ama Evde kalmak zorunda olduğunuz dönemde “faturalarınızı devlet ödeyecek” diyemedi. Bu süre sonunda “işsiz kalmayacaksınız, işten çıkarmaları yasaklıyoruz” diyemedi. Siz parayı düşünmeyin “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını darda bırakmaz” diyemedi

Zaten demesi de beklenemezdi. Çünkü halk umrunda değil yandaşların ceplerine halel gelmesin de gerisi teferruat. Açıklanan 100 milyarlık destek paketinin sadece 2 milyarının doğrudan maaşlı halka olması zaten bunun en büyük göstergesi. Hoş diğer 98 milyarda bir hayalden öte değil. Şöyle ki sözüm ona esnafa destek verilecek ama esnaf para alamasın diye öne sürülen şartlarda bir tek “kaf dağının ardındaki yedi başlı canavarla savaş” eksik.

BU GİDİŞİN SONU VİRÜS SALGININDAN SONRA BİR İŞSİZLİK SALGINIDIR

AKP Genel Başkanına sesleniyoruz; hiç olmazsa bu karantina tam zamanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vaat ettiğin kek ile çayı dağıt kolonya sende kalsın. Halka hayatı erteletenler kendi çıkarlarından vazgeçmiyorlar. Unutmasınlar halkımız herşeyi görüyor. Korku duvarı yıkıldı gidiyorsunuz hazırlanın dedi.